Предишна
Следваща

МАТЕРИАЛИ

Представяме ви водещите производители на материали за мебелното производство, с които EТ „Михал“ работи. Запознайте се с предприятията и най-предпочитаните материали. Мебелите на ЕТ „Михал“ се изработват по индивидуални проекти от ПДЧ, постформинг, ламиниран МДФ, МДФ с естествен фурнир, лакиран МДФ, МДФ профили и акрилни плоскости. Работим с материали от
BLUM, EGGER, HETTICH, JAF, KRONOSPAN, SKV – кухненски плотове от технически камък. Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси относно избора на материали.

УРЕДИ И ТЕХНИКА

EТ „Михал“ работи с най-доказаните марки електроуреди! Предлагаме консултации при избора на най-подходящия уред за вашия дом. Без значение дали става дума за уреди за вграждане или свободно стоящи уреди, нашите клиенти могат да разчитат на нашия дългогодишен опит и да ни се доверят при определяне на ел.домакинските уреди. Представяме марките и уредите с които работим – техника на BOSCH, GORENJE, SIEMENS, WHIRLPOOL, NARDI, EUROLUX, FABER, LIEBHER, ARISTON, INDESIT. Екипът извършва монтаж и вграждане на всички видове електроуреди. Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси относно избора на техника.

Имате въпроси? Изпратете запитване: